فیبروم اینترامورال

سلام خانم دکتر من یک میوم اینترامورال ۱۴ میلیمتر درقسمت چپ رحم دارم میخوام باردار بشم میترسم ایا با وجود بچه بزرگ میشه فیبروم من چیکار کنم این فیبروم ازبین بره کمکم میکنید یه راهنمایی بهم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتر است زودتر برای بارداری اقدام کنید در دوران بارداری خوشبختانه به علت تغییرات هورمونی فیبروم بزرگ نمی شود و جای نگرانی وجود ندارد  موفق باشید