جنین ام هنوز قلب اش تشکیل نشد و رشد خوبی هم نداره.

سلام ببخشید وقت تون رو میگیرم اگه میشه به سوالم جواب بدید من آخرین  پریودیم ۱۸اسفند۹۹بود وقتی رفتم سونو دکتر گفت که هفته ۴بارداری هست بعد سه هفته رفتم سونو گفتن که شش هفته جنین رشدش کمه و قلب اش هم هنوز تشکیل نشده گفتن دو هفته دیگه باید بیای سونو واژینال تا همه چیز مشخص بشه .به نظر شما  ممکنه اتفاقی بیفته ؟ فقط یکجا سونو رفتم با توجه به این که ۱۸اسفند آخرین پریودی بود چرا هفته بارداری رو انقدر کم گفتن من خونریزی و لکه بینی هم ندارم خداروشکر حالا چیکار کنم😔تا چند هفته قلب تشکیل میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

عضو انجمن علمی قلب کودکان ایران

دکتر سعید بیطرفان

سلام و عرض ادب

بهترین کار این است که با فاصله یک هفته تا ده روز بعد سونو قلب جنین تکرار شود.تا 10 هفتگی ممکن است ضربان قلب جنین  با سونو مشخص نشود. و بعد از مدتی کم کم مشخص شود.

پیشنهاد می کنم مقالات زیر را مطالعه بفرمایید اگر سوالی بود پاسخگو هستم.

دانستنیهای اکوی قلب جنین برای مادران

شنیدن صدای قلب جنین در چند هفتگی است؟

علت نشنیدن صدای قلب جنین چیست؟