تشکلیل جنین سه روز بعد از تشکیل ساک

سلام من از اولین روز آخرین پریودیم ۳۷روز میگذره وسه روز قبل با سونوی واژینال ساک حاملگی دیده شده ،امروز چون لک قهوه ای دیدم رفتم دکتر دوباره سونوی واژینال انجام دادم گفتن که جنین دیده نمیشه ،وهفته بعد گفتن دوباره برم ،سوال من اینه جنین باید تشکیل میشد ؟یا زوده هنوز؟در ضمن ساک همه رشد کرده بوده نسبت به ۳روز قبل

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نباید   آنقدر زود به سونوگرافی مراجعه می کرده اید و انجام سونوگرافی واژینال نیز توصیه نمی شود  مگر در شرایط خاص موفق باشید.