مشکل تمرکز دارم

سلام من قبلا افرسردگی نزدیک به خودکشی و اظطراب بالا داشتم که مراجعه کردم و خوب شدم و راضی بودم حتی تمرکزم هم بالا رفته بود الان دوباره این مشکل برام پیش اومده بیشتر از چند دقيقه نمی تونم تمرکز کنم و اینکه حس و حال شخصی ترین کارام رو هم ندارم و همه چی یادم میره آیا نیازه که دوباره مراجعه کنم؟ روانشناس مناسب تره یا روانپزشک؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اگر قبلا دارو مصرف میکردید بهتر است زیر نظر روانپزشک باشید و در کنار دارو درمانی روان درمانی هم انجام دهید. درواقه روانمزشک و روانشناس مکمل همدیگر هستند و در بسیاری از موارد به هردو نیاز هست
توصیه میکنم با روانشناستان درمان را ا دامه دهید و اگر نیاز دیدند برای دارو درمانی نزد روانپزشک بروید