میکروکلسیفیکاسیون سینه

سلام میکروکلسیفیکاسیون سینه خطرناکه ؟نیاز به جراحی داره؟تو جواب مامو گرافی مادرم گفتن باید بره نمونه برداری تو  ماموگرافی نوشته ۸ ماه قبل میکرو کلسیفیکاسیون در محدوده ساعت ۳ سمت چپ new emrging fing است ولی اکنون میکرو کلسیفیکاسیون در محدود ساعت ۶ سمت چپ زیاد است

  BI_RADS:4b

توصیه نمونه گیری بافتی (cnb)

توروخدا بگین خطرناکه  ؟نیاز به عمل جراحی داره ؟خیلی نگران مادرم هستم

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بله حتما نياز به بررسي هست