تنبلی تخمدان

با سلام و تشکر از پاسخگویی شما بزرگوار

بنده ۱سال برای بارداری اقدام ناموفق داشتم و مشخص شد همسرم واریکوسل گرید ۲ دارن و من عکس رنگی انجام دادم هنه چیز نرمال بود و در آزمایش هورمون روز سوم پریودم میزان هورمون پرولاکتینم ۱۴۱۰ بود که رنج نرمال ۱۱۸ تا ۵۵۵ بود که کابرگولین رو مصرف میکنم. و اینکه هورمون lh من ۸.۰۹ بود رنج نرمال ۲.۴ تا ۱۱.۱ بود  و fsh ۷.۱۵ که رنج نرمال ۳ تا ۱۴.۴ بود ولی دکتر گفتن که lh بالاس و مشکوک به تنبلی هستی میخواستم بدونم نظر شما هم من مشکوک به تنبلی هستم من پریودم گاهی اوقات بهم‌میریزه که بخاطر همین پرولاکتین هستش که گاهی اوقات بالا میره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام مهمترين علت نازايي شما ميتواند پرولاكتين بالا باشد واكر تنبلي هم داشته باشيد با درمان پرولاكتين بهتر مي شويد