شیر نخوردن کودک

سلام من پسرم ۹ ماهشه تا ۳ ماهه اول شیر مادر و شیر خشک هر دو رو میخورد اما بعد ۳ ماهگی دیگه سینه رو نمیگرفت و فقط شیرخشک میدادم بعد شش ماهگی که غذای کمکی رو شروع کردم دیگه شیشه رو هم به سختی و فقط تو خواب میگرفت الان چند وقته که دیگه تو خوابم شیشه رو نمیگیره

شیشه رو عوض کردم

شیر خشکشم عوض کردم اما فرقی نکرده

واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام ، در مواردی که فقط در خواب شیشه یا سینه گرفته میشود ، بررسی ریفلاکس معده توصیه میشود، در صورت نخوردن شیشه تنها راه حل شیردهی با قطره چکان است.