افسردگی

سلام خسته نباشید

من متاهلم و پانزده سالمه عقد هستم

تازگی یه جوری شدم که خیلی زود اعصابم خورد میشه و پرخاش گری میکنم اگه هم با شوهرم بحث کنیم حتی اگه بحث کوچکی باشه خیلی گریه میکنم و حتی بی دلیل و با دلیل گریه میکنم اینقد بهم فشار میاد که اخر معده درد میگیریم و حس میکنم همه ی بحثایی که با شوهرم میکنیم تقصیره منه جوری شدم که حالم از خودم بهم میخوره دوس دارم بمیرم از خودم بدم میاد کلا هیچ اعتماد به نفسی برام نمونده شوهرمم خیلی خوبه فقط زود بخاطر چیزای الکی اعصابش خورد میشه و وقتی بی حوصله باشه یا اعصابش از یه جای دیگه خورد باشه منتظره که یه حرفی بزنم که سرم خالی کنه اینقد شوهرمو دوس دارم که نمیخوام اینقد از من اعصابش خورد باشه همیشه خودمو تقصیرکار میدونم و همیشه با خودم میگم من تقصیر کارم نمیدونم چیکار کنم میشه بهم مشاوره بدین که چیکار کنم؟بخدا دیگه درمونده شدم و تو موقعیتی نیستم که بتونم برم دکتر واسه همین گفتم تو نی نی سایت بیام و از شما سوال کنم  تورو خدا کمکم کنین میترسم زندگیم خراب شه هرچه زودتر اگه میتونین جوابمو بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما در سن پایین ازدواج کرده اید که بنظر نیرسد امادگی تشکیل زندکی مشترک را به این زودی نداشته اید.
به سن همسرتان اشاره نکردید. شما وابستگی ناسالم دارید و از طرفی بنظر میرسد از طرف والدینتان حمایت نشده اید و سبک فرزندپروریتان و همچنین گذشته و کودکیتان باید بررسی شود
دوست عزیز حتما مطالبی در مورد افزایش اعتماد بنفس بخوانید . شما نیاز به حلسات تلقنی یا حضوری دارید تا با پرسش و پاسخ و گفت و گو بتوان به شما راهکار ارائه داد