حسی به نوزادم ندارم

سلام

من ۲۷سال سن دارم،دوران بارداری خوبی داشتم و به خواسته خودم باردار شدم،اما در طول بارداری حس خاصی نسبت به جنینم نداشتم،حتی وقتی صدای قلبش رو شنیدم حسی نسبت به او نداشتم.

تصورم این بود با به دنیا اومدنش این حس و عشق بوجود میاد،الان دخترم یک ماهه شده،اما من همچنان حس خاصی نسبت بهش ندارم،اگه ازم جدا بشه ناراحت نمیشم.فقط حس مسئولیت و دلسوزی نسبت بهش دارم

ایا این طبیعی هست و ممکنه عشق به فرزند در من بوجود بیاد؟یا افسردگی گرفتم؟راهکاری هست که بتونم فرزندمو دوست داشته باشم و برای اون طفل معصوم مادر باحوصله و با انرژی باشم؟

اینم بگم که بخاطر کرونا و استرس اون و قرنطینه بودن،حال روحیم خوب نیست،و خیلی وقتا بی دلیل گریه میکنم.دلم نمیخواد تنها باشم و وقتی تنها هستم یه حس غم عجیبی من رو میگیره.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بنظر میرسد دچار افسردگی بارداری شده اید که چون درمان نشده بعد از بارداری هم  همچنان ادامه دارد وباتوجه به کرونا و قرنطینه شرایط بدتر هم شده است
توصیه میکنم حتما مشاوره فردی داشته باشید
صحبت کردن در مورد احساسات و مشکلات مربوطه تاحدود زیادی میتواند به شما کمک کند
میتواانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید
از همسرتان بخواهید بیشتر برای شما وقت بگذارند و حتما با روانشناس در ارتباط باشید