ساکشن

سلام من باردار شدم اما تو نامزدیم

من ساکشن کردم به اندازه دو روز اونم معمولی خون ریزی داشتم‌کلا هم‌ ۵ هفته باردار بودم ، قبلش دو دوره ۶ تایی یعنی ۱۲ تا سایتوتک مصرف کرده بودم که رفتم سونو گفت تاثیر نداشت که ساکشن کردم پیش ماما ، الان یه هفته است لکه قهوه ای دارم اما همه میگن یه هفته خون ریزی داشتن باس نگران باشم نکنه نیوفتاده ؟؟؟؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام در رابطه با سقط های عمدی مشاوره داده نمی شود زیرا این کار عوارض دارد و ممکن است دچار مشکل شوید