پلی کیستیک شدید و نازایی

سلام و عرض ادب خدمت شما

ممنون میشم جواب بنده رو کامل و دقیق بدید، من پلی کیستیک شدیدم، فقط با دوفاستون پریود میشم، 8ماه که دارم متفورمین مصرف می کنم و ماه قبل با لتروزول و دو عدد آمپول hmg متاسفانه هیچ فولیکول قابل اندازه گیری نداشتم، به دلایلی نتونستم پیش دکتر خودم برم و پیش دکتر دیگه ای رفتم و اون دکتر فقط به من کلومفین تنها داده با اینکه همه چی رو براش توضیح دادم، به نظرشما کلومفین درمن تاثییر داره این ماه مصرف کنم و از همه مهم تر چقدر احتمال به وجود آوردن کیست رو داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام سونوي روز نهم يا دهم بدهيد كه اكر تخمك خوبي نداشتيد ادامه درمان با امپول صورت گيرد