پریود نامنظم

وقت بخیر من همیشه پریود نامنظمی داشتم و تا وقتی که دارو های خانگی که طبع گرم دارند و قاعده اورند مصرف نکنم پریود نمیشم.گاهی اوقات سیکل من حدود ۳۰ تا ۴۰ روزه هست.ایا مشکلی در بارداری من به وجود نمیاد؟ و اینکه این ماه خیلی درد شدید و فشار زیادی در ناحیه زیر شکمم دارم اما هرچی داروی قاعده اور میخورم پریود نمیشم چند روز پیش هم لکه قهوه ایی خیلی کمی دیدم ولی اصلا خبری از پریودی نیست. ایا مشکل جدیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

مصرف زیاد داروهای گیاهی توصیه نمی شود صبر کنید تا یک هفته دیگر برای پریود شدن زمان دارید موفق باشید