ادامه تحصیل

با سلام من دانشگاه روزانه طراحی و دوخت قبول شدم خیلی دودل هستم من تمام دوخت ها و الگوهایی که دانشگاه اموزش میده رو اموزشگاه گذروندم و مدرک دارم و از درسم دروس مبانی و طراحی علاقه ای ندارم و دروس  پرخرجی هستش من با وجود اینکه همه ی الگوها رو بلدم میخوام ببینم ادامه بدم یا نه برای مدرک هم درس نمیخونم و برای اینکه بعدا جایی مشغول بکار بشم درس نمیخونم فقط برای اینکه چیزی یادبگیرم برام تازگی نداره وقتی که همه رومیدونم، رشته مشاوره قبول شدم نرفتم الان موندم کدوم راهو انتخاب کنم روانشناسی و مشاوره دوس دارم.ممنون میشم  راهنماییم کنید که کار عاقلانه تر کدومه برام ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما باید براساس علاقه ای که دارید رشته تحصیلی خود را انتخاب کتید
وقتی برای مدرک و یا ارتقا شغلی ادانه تحصیل ننیدهید پس بر اساس علاقه تان پیش بروید