اقدام به بارداری

تورو خدا جواب بدین ۴ روز به پریودم مونده دوره هام ۳۰ روزس برای بارداری دوم ۴ ماه اقدام کردم ولی نشد این ماه ترشحات تخمک گذاری وسط سیکلم داشتم ولی از ۳ روز قبل ترشحات بی رنگ زیادی دارم و الان که ۴ روز مونده به پریودم هنوز این ترشحاتو به نسبت بیشتری دارم و کمرم هم خیلی درد میکنه علت چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

این ترشحات طبیعی است باید صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید