سلام پسر من چهار سالشه رفت تو استخر ابی کوچیک با بچه های فامیل چشمش عفونت کرد دکتر بهش سولفاستامید 10 داد چهار روز دارم مرتب میریزم چرک خارج میشه ولی کمی التهابش خوابیده هنوز هم چرک خارج میشه تا کی باید این قطره رو بریزم صبحها کاملا چشماش بسته از چرک وقی زیاد هست توری که چشماش به هم میچسبه به سختی به کمک پدرش براش قطره میریزم هر چهار ساعت دو قطره داروی دیگه ای نداره فقط همین یک قطره چهار روز گذشته
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با سلام شبها پماد چشمی اریترومایسین به داخل پلک تحتانی بمالید و قطره رو به همین صورت ادامه بدهید به وسیله پد چشمی و چای خنک شده چشم را شستشو دهید.