تردید در ازدواج

با سلام بنده دختری ۲۷ ساله هستم پارسال یک نامزدی ۸ ماهه داشتم که البته بدون محرمیت بود که باهم هیچ تفاهمی نداشتیم و بهم خورد .بنده سال ها شیفته شخصیت و اخلاقیات پسر داییم بودم و همیشه در ارزو اینکه از من خاستگاری کند . امسال این اتفاق برای من افتاد و ایشان خاستگاری من امدن بعد از صحبت های اولیه متوجه شدم کاملا عقاید و اخلاقیاتمان یکی هست و ایشون به من علاقه دارند انها مشکلی که وجود دارد این اقا ۹ سال از من بزرگتر هستند و این اختلاف سنی منو بسیار نگران کرده در صورتیکه قبلا در ارزو این فرد بودم اما الان که شرایط پیش امده نگرانی زیادی دارم  . لطفا تو این زمینه راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ شغل ارایشگر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
برای ازدواج تفاوت سنی ملاک خیلی مهمی نیست بلکه با توجه به شرایط باید دراین مورد تصمیم گرفت
تفاوت سنی ۹سال برای سن شما زیاد نیست چون خودتان فردی هستید که از نظر سنی به بلوغ و رشد عقلی رسیده اید
در هرحال میتوانید یک جلسه مشاوره قبل ازدواج داشته باشید