مصرف سیپروترون کمپاند و اسپیرونولاکتون

سلام.وقتتون بخیر، دکترم برای درمان جوش و موی زائد سیپروترون کمپاند و اسپیرونولاکتون برام تجویز کرد، الان دو دوره س استفاده میکنم، اولین پریودیم بعد اتمام ورق اول خونریزیم نسبت به قبل خیلی کم بود و حالا برای پریودی دوم در حد لکه و چنتا لخته س ، این حد از خونریزی به نظرتون طبیعیه؟ و اینکه آیا سیپروترون کمپاند نسبت به بقیه قرصای جلوگیری از بارداری  روش مطمئنه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام قرص هاي ضد بارداري خونريزي را كم مي كنند و همه به يك ميزان خاصيت ضد باروري دارند