تنهایی

سلام من همیشه تنها هستم در زندگی و به شدت از تنها موندن در زندگی بدم میاد و میترسم واقعا واسم استرس زاست الان ۳۶سالمه و تازگیا جدا شدم از همسرم موقعیت ازدواج ندارم شغلم ندارم کتاب میخونم و مشاوره میرم ولی بازم استرس تنهایی دارم و لذت نمیبرم از زندگیم بنظرتون باید چه کنم تا این احساس نداشته باشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
این احساس بعداز جدایی بسیار طبیعیست .حتما جلسات مشاوره تان را ادامه دهید. اگر برایتان امکان دارد سعی کنید کلاسهای ورزشی که برای افزایش روحیه و همچنین تندرستی بسیار مفید است بروید. وروابط دوستانه تان را بیشتر کنید
کمی به خودتان زملن دهید. شرکت در کمپ های کوهنوردی . ایران گردی میتواند بسیار مفید باشد که بخاطر کرونا در حال حاضر کمی فعالیت های تورهای گردشگری کمتر شده است
حتما درباره خوداگاهی و خودشناسب مطالعه داشته باشید