پریودی نامنظم

سلام من از ۱۲سالگی پریود شدم چند ساله که پریودیم نامنظم شده، در یک سال شاید دو یا سه بار پریود بشم.دو سال پیش آزمایش دادم تنبلی تخمدان داشتم ولی برای رفعش کاری نکردم. الان ۲۲ سالمه و شرایط مراجعه به متخصص رو ندارم. چه دارویی رو برای رفع تنبلی تخمدان باید استفاده کنم؟ اضافه وزن هم دارم از اون میتونه باشه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله اضافه  وزن تاثیر دارد باید با ورزش کردن و رژیم غذایی مناسب وزن خود را کاهش داده و از داروهای گیاهی قاعده آور استفا ده کنید موفق باشید