با سلام و خسته نباشید من دختر سه سال و نیمه ای دارم که یک سال پیش عفونت ادراری همراه با تب گرفت که با شربت سفکسیم بطرف شد علتش هم چسبندگی واژن بود که با کرم باز شد. حالا چند وقته کمی اشتهاش کم شده و کلا بعد از یکسالگی خوب وزن نمیگرفت و در حال حاضر دوازده کیلو وزن داره تو سن یکسال و نیمگی آزمایش چک آپ داد که مشکلی نداشت .الان هیچ علامتی از عفونت ادراری نداره به نظرتون لازمه هرچندوقت یکبار آزمایش ادرار بده؟ برای جلوگیری از انسداد دوباره واژن چکارکنم؟چون هرازگاهی بسته میشه و من دوباره چندروز کرم بازکننده میزنم؟

پاسخ مشاور
سلام هنگام حمام بچه ناحيه ادراري وي را ليف نكشيد بطور متناوب از كرم استفاده كنيد ازمايش هر ٣ ماه چك كنيد با مراجعه به پزشك علت كم وزني وي را پيدا كنيد