سلام امپول جلوگيرى سه ماهه زدم کل سه ماه را خونريزى داشتم دکتر هم رفتم سونو و ازمايش فرستاد همه چيز خوب بود قرص استرومارين با دوفاستين داد خوردم تاثيرى نداشت الان سه چهار روزه که تاريخ امپول تمام شده اما هنوز خونريزى دارم لطفا راهنمايى کنيد تاکى خوب ميشم؟ يا دوباره برم دکتر ؟اثر کى از بين ميره ؟داغون شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام دوز بعدي رو ميتوانيد تزريق كنيد تدريجا برطرف ميشود و كلا پريود قطع ميشود ولي زمان مشخصي ندارد