ساک حاملگی

سلام خسته نباشید من بیست روز پیش آی یو آی انجام دادم روز چهار دهم و شونزدهم آزمایشم مشکوک بود و نوزدهم مثبت و بتام ۳۹۹ الان بخاطر تعطیلات دسترسی به جایی ندارم بخاطر تشکیل شدن ساک حاملگی خیلی استرس دارم چون قبلا بخاطر همین سقط داشتم میشه راهنماییم کنید چکار کنم یا چه دارویی مصرف کنم تا بعد تعطیلات که میرم پیش دکترم مشکلی برام پیش نیاد و ساک به خوبی تشکیل بشه؟ از نظر تغذیه و دارویی ممنون میشم راهنمایی کنید

درضمن از قبل متفورمین ۵۰۰و ویتامین د ۱۰۰۰و اسید فولیک ۱ و شیاف پروژسترون ۴۰۰ مصرف میکنم اونارو همچنان ادامه بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل آموزگار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام چكاپ بدهيد ومصرف متفورمين را با پزشك غدد هماهنك كنيد وكار ديكه اي هم نميشود كردبه جز صبر