سوزش واژن و عدم پریود احتمال بارداری

سلام خسته نباشید من پریود هام معمولا با دو سه روز تاخیره کاهی اوقات برای همین تاریخ دقیقی نداره مثلا چندماه قبل به ترتیب ۱۹_۲۱_۲۵_۲۵

هست یعنی دوماه تاریخش همون ۲۵ ام بوده

این ماه ۲۶ ام بی بی چک زدم منفی رود اما تا الان که ۳،۴ روز از موعدم گذشته هنوز پریود نشدم و از روز موعدم به اینور گاهی اوقات سوزش کوتاهی تو واژنم دارم یعنی طولانی مدت نیس و قبلا عفونت ترشح زرد بدون سوزش و خارش داشتم که درمان شد و جدیدا نزدیکایه پریودم ترشح زرد مانند پیدا میکنم و بعدش پریود میشم این ماه هم کماکان این ترشحات رو داشتم به علاوه ترشح سفید رنگ اما پریود نشدم و لازم به ذکره که سینه درد هم دارم  ماه های قبل هم داشتم و اینکه چندماهی هست ادرارم بو گرفته البته کلا در طول شبانه روز آب خیلی کم میخورم  بنظرتون احتمال وجوده عفونت هست یا اینکه احتمال بارداری هست و اون موقعی که تست زوم امکان داشته زود بوده باشه؟

فقط میخوام نظرتون رو بدونم چون تا چند روز دیگه هم نگذره امکان آزمایش دادن یا تست دیگه رو ندارم.

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید