بالا بودن عدد ان اتی

سلام ‌وقتتون بخیر

دیروز واسه ان تی رفتم به حساب خودم ۱۱هفته و ۲روز بودم سونو گفت ۱۱هفته ۴روز

‌اینکه زود رفتم و گفتن که ان تی باید زیر ۲ونیم باشه مال من ۳و هشت بود از دیروز ذهنم درگیر شده و مضطرب هستم امکانش هست بخاطر زود رفتن باشه و اینکه عدد کمتر بشه ؟ آزمایش آمینوسنتز هم نوشتن برام  خواهش میکنم جواب بدین و منو از این درگیر ذهنی در بیارید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید  در درصد بالایی از این موارد جنین سالم است و باید آزمایش خون نیز انجام شود جواب آزمایش خون با سونوگرافی ان تی با هم ارزیابی می شود نه فقط سونوگرافی به تنهایی ضمنا انجام آمنیوسنتز به علت عوارضی که دارد انجام آن توصیه نمی شود موفق باشید