عدد ان تی ۴/۰۴ در غربالگری اول

با سلام من دیروز سونوی ان تی انجام دادم همه چیز خوب بود ولی ان تی رو زده بود ۴/۰۴ و ان بی هم رویت نشد ۱۲ هفته و دو روز بودم. دیگه آزمایش غربالگری رو ندادم مستقیم گفتن برم پیش پریناتولوژیست و ایشون هم برای هفته ۱۵ ام نوبت آمنیوسنتز دادن و گفتن اگر جوابش نرمال بود احتمال داره مشکل قلبی باشه و باید اکو قلب انجام بشه و اگه اونم مشکلی نداشته باشه بچه سالمه..حالا من نگرانم از این بابت که اگه آمنیو و اکو قلب سالم باشن چقدر ممکنه بچه بعد از تولد با توجه به ان تی بالا دارای مشکل باشه؟ یعنی ممکنه ان تی بالا باشه و بچه هیچ مشکلی نداشته باشه؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اكر امنيوسنتز وسونوي انومالي واكو نرمال باشد مشكلي نخواهد بود