عفونت زنان

سلام من دو سه ماه پیش ترشح سفید لوسیونی داشتم بعضی وقت ها تیکه های پنیری هم بود،رفتم دکتر گفتن عفونت قارچی دارم کپسول ایتراکونازول دادن با شیاف فیتو واژکس،خودمم تو خونه سیر و ماست خوردم با جوش شیرینم شستشو دادم خدارو شکر خوب شدم،دکتر گفت احتیاجی به درمان همسرم نیست چون واگیردار نیست

حالا سوال من اینه نظر شمام اینه که این نوع عفونت واگیردار نیست؟همسرم لازم نیست درمان شه؟ همش استرس دارم نکنه به همسرم منتقل گرده باشم اون دوباره به من منتقل کنه🥺

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اكر همسرتان علامتي ندارد نياز به درمان نيست