با سلام همسر من مرد با ایمان و خداترسی هست ولی خیلی دلسوز و دل رحم اون کارمنده و تو شهر کوچیک کار میکنه اونجا دختران مسن ازدواج نکرده زیادی داره و اخیرا متوجه شدم به خاطر دلسوزی اون دختر که ۱۰سال از خودش بزرگ تره و تا حالا خواستگاری نداشته و کسی ابراز احساسات بهش نکرده باهاش رابطه تلفنی و پیامکی داره و دوست داره از لحاظ عاطفی کمکش کنه من وقتی متوجه شدم کامل از ابتدای آشناییشون برام توضیح داد مطمئن هستم دروغ نگفته و حتی گفت که میخواستم صیغه ش کنم فقط به خاطر رضای خدا.جالبه بدانید این دومین باره که همچین اتفاقی رخ داده هر وقت من متوجه شدم رابطه رو کنسل میکنه از نظر احساسی و جنسی باهم مشکلی نداریم چه کار کنم دیگه همچین اتفاقی رخ نده لازم است بدانید ما سه فرزند ۷و۱۱ساله و یک فرزند ۸ماهه داریم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همسر شما با این کار آسیب بیشتری به دیگران وارد میکنند و نه تنها کمکی به انها نمیکنند بلکه در این افراد احساس بی ارزشی و شکست به وجود می آورند از طرفی زندگی شخصی خودرا تیز تحت تاثیر این رفتار اشتباه قرار میدهند
با ایشان صحبت کنید و بگویید که اولویتشان زندگی مشترکشان است که میتواند اسیب جدی به ان وارد شود.
بنظر میرسد همسر شما نیاز به مشاوره فردی دارد تا از نظر شخصیتی و مسائل گذشته روان درمانی شوند