دعوا با همسر

سلام من در طبقه پایین خانه پدرم زندگی میکنم یه دختر ۴ ماهه دارم دیروز با همسرم دعوای شدیدی داشتیم افسردگی پس از زایمان گرفتم شوهرم مرا کتک زد درکم نمیکند خانوادم در جریان قرار گرفتند خانوادم از او خوششان نمیاد بسیار از دو طرف تحقیر شدم شوهرم راضی به ترک این خانه نیست چکار کنم کمکم کنید راضی به طلاقم شده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اشاره کردید همسرتان را۱ی به طلاق شده که در این صورت باید تمام حق و حقوقتان را بدهد . اگر دست بزن دارن بهتراست با مشاور حقوقی صحبت کنید
باتوجه به شرایطتان توصیه میکنم به صورت تلقنی یا حضوری با مشاور در تماس باشید تا علت مشکلاتتان ریشه یابی و راهکار درمانی ارائه شود