سلام.من هفته 40 بارداری ام.13 مهر 40 هفته تموم میشه.دکترم معاینه کرده میگه دهانه رحم باز نشده.نرم هم نشده.دهانه رحمم هم خلفی هستش.میگه 20 درصد احتمال سزارین هست.میترسم درد طبیعی رو بکشم و سزارین بشم.باید چیکار کنم؟ دهانه رحم خلفی تو زایمان طبیعی تاثیر داره؟سخت تر از انواع دیگه هستش؟ ممنون
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام عزیز دلم شما باید از 38 هفته به بعد تمریناتی که باعث نرم و باز شدن دهانه رحم به طور طبیعی میشد رو شروع میکردین که بسیار باعث تسهیل زایمان و کاهش عوارض میشه . و پزشکتون با دو بار معاینه در هفته باید به این روند شما کمک میکرد البته هنوز هم دیر نشده و اگر بجنبین انشاا... رحمتون حرکت میکنه و دهانه رحمتون آماده میشه . از پزشکتون بخواین تکنیکهای زایمان فیزیولوژیک رو به شما آموزش بدن تا بیدلیل خدایی نکرده به سمت سزارین نرین . اگر دهانه رحمتون آماده نشه ریسک عوارض زایمانتون بالا میره . انشاا... زایمان خوبی داشته باشی عزیز دلم