امپول دیفرلین برای قطع پریود و عقب انداختن بلوغ

باسلام دخترم ۱۱سال و نیم‌سن داره که برای بار اول پریود شد متاسفانه قدش خیلی کوتاهه۱۴۱ قدشه و وزنش ۴۵ دکترش براش امپول دفرلین ۳۷.۵ نوشت بعضی میگن که حالا پریودش شروع شده فایده نداره ! سردرگم شدم نمیدونم چکارکنم دکترش میدونست به زودی پریود میشه چرا زودتر امپول رو نزد چون ازمایش داده بود و مشخص بود که داره پریود میشه تو روخدا بهم جواب بدین خیلی نگرانم .ازطرفی میخوام قد بکشه چندسال باید امپول بزنه؟ ایا تاثیر داره درقدش ؟ من دکتر غدد بردم همزمان با عقب انداختن پریودش دارو هم ‌باید مصرف کنه قدش چقدر میشه تقریبا خودم۱۶۴ همسرم ۱۷۰ هستن ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اين سن بلوغ زود نيست وبراي افزايش قد متخصص غدد هم مراجعه كنيد تا درمانهاي كمكي انجام شود با تزريق ابن امپول ها هميشه صددرصد كمك كننده نيست