کیست ریز تخمدان

با سلام .من ۱۹سالمه پارسال دچار قاعدگی های نامنظم شدم که سونو انجام دادم گفتن که کیست های ریز داری رفتم پیش دکتر بهم یک بسته قرص ال دی داد من خوردم پریود شدم اما ماه بعدیش نخوردم پریود نشدم و خودم بدون تجویز پزشک سه چهار تا بسته رو خوردم چون تا قرص نمیخوردم پریود نمیشدم..بعد یک سال باز رفتم سونو و آزمایش هورمونی انجام دادم تشخیص پزشک این بود که من هورمون هام ریخته بهم و وضعیت تخمدان هام هم تغییر نکرده و به من قرص اهن و ویتامین ای و سیپروترون کامپاند داد برای دو دوره من مصرف کردم دوره اول که خوردم پریود شدم و مشکلی نبود اما ماه دوم که پریود شدم حدود یک هفته بعد از تموم شدن پریودم باز لکه داشتم به مدت پنج شیش روز و چند روز بعدش هم باز کم و بیش لکه داشتم.و این ماه که قرصی مصرف نمیکنم زمانی که باید پریود میشدم لکه داشتم و پریود نشدم. الان می‌خوام بدونم تشخیص شما چیه باید دارو مصرف کنم یا این نشانه ها یعنی کیست داره رفع میشه ؟ و اینکه دارو های سنتی از نظر شما بهتر نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

داروی سنتی توصیه نمی شود .

تنبلی تخمدان به درمان طولانی مدت نیاز دارد . با ازمایشاتتان جهت درمان مقتضی مراجعه کنید .