کیست تخمدان

با سلام

من پریود منظم هیچ وقت نداشتم الانم ۱۷ سالمه و ۱۳ سالگی پریود شدم وزنم خیلی بود کم کردم خیلی ولی بازم پریودم منظم نیست مو زائد زیر چونه دارم

و جوش روی کمر و سرشانه خودم مشکوک به کیست یا سندروم تخمدان هستم ولی مادرم نمیزاره برم دکتر میگه چیزی نیست

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیز دلم خیلی خوشحالم که دختر با مطالعه‌ای هستی
بله علائم تخمدان پلی کیستیک داری و حتما لازمه که به دکتر مراجعه کنی
دکتر فقط برات یک چکاپ کامل هورمونی درخواست میده که با آزمایش خون انجام میشه و حتما هم باید تیرویید و پرولاکتین جزوش باشه(این آزمایش روز دوم پریودت انجام میشه)
بعد یک سونوگرافی روز دهم قاعدگیت از روی شکم برای بررسی وضعیت تخمدان‌هات هم لازمه که انجام بشه
طبق نتیجه دکتر برات داروهای مناسب تحویز میکنه تا هم پریودت منظم بشه و هم سلامت باروریت برای آینده هم حفظ بشه