قرص لاغری الفا اسلیم و کتون تمشک

من انواع رژیم دکترهای مختلفو گرفتم و ورزش میکنم ‌نتیجه نداد کمردرد دارم تنبلی تخمدان دارم همه دکترایی که رفتم ‌گفتن باید ۱۰کیلو کم‌ کنی قرص الفا خریدم با کتون تمشک خوب اومدم پایین تو ۱۵روز ولی عوارضش طی دوره اذیت میکنه و قفسه سینم درد شدید داره با پشت سینه. تازه با کم‌کردن روحیه گرفته بودم الان باز ترسوندنم که اسیب میزنه افسردگی شدید گرفتم. چندین ساله تو رژیمو ورزشم  چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام الفا اسلیم غیرمجاز است و حاوی مادره شبه مخدر شیشه و از دسته آفتامین هاست. باید رژیم تخصص در کنار مکمل های مجاز را امتحان کنید