لوله فالوپ را برداشتم

سلام خانم دکتر من سه تا زایمان کردم درسن سی دوسالگی لوله فالوپ را به قول دکترم چیدم والان بچم دوسال و دوماهش هست دهم بهمن پریود شدم ..والان یازدهم من همیشه سیکل پریودم 28روزه بود اما الان سی و دو هست خیلی اعصابم بهم ریخته چون بچه سومم ناخاسته با آ یودی چهارسال داشتم بدون هیچ مشکلی که ایودی داشته باشه الان خیلی دوباره میترسم توراخدا بگین چیکار کنم کمک کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام احتمال كم براي بارداري هست ولي بهتر است ازمايش خون بدهيد