تردید در جواب دادن به خواستگار

سلام لحظه هاتون به زیبایی گلها

من یک دختر 19 ساله هستم که دوسال هست برای فرهنگیان پشت کنکورم و علاقه به شغل معلمی دارم

در این بین، خواستگاری برام اومده که سه سال و نیم ازم بزرگتر هست، و سوادش هم کمه یعنی زیر دیپلم

ولی خانواده خوبی هستن درواقع آشنای قدیمی.. من و اون تو بچگی همبازی بودیم و آخرین بار حدود 4 سال پیش همدیگرو توی مهمانی خانوادگی دیدیم.

دختر مذهبی هستم با پوشش چادر. و اگه انشاءالله کنکور قبول بشم شغلم دبیری خواهد بود

خانواده ساده ای هستن، آقاپسر اونقدر به نماز پایبند نیست متاسفانه و این کمی ناراحتم کرده. از طرفی من کنکور دارم و اگه درگیر مسائل خواستگاری و آشنایی بشیم از درسهام به شدت عقب می مونم.. من نمیدونم باید به خانواده شون چی بگیم؟ آیا جواب رد بدم به دلیل عدم آمادگی یا بهشون بگیم تا بعد کنکورم صبر کنن؟ دوست ندارم باهاش نامزد کنم چون هنوز تردید دارم

گفتن بیایم انگشتر بندازیم... ولی من هنوز جواب ندادم نمیتونم به این راحتی تصمیم بگیرم دوست داشتم باهم بیشتر آشنا بشیم بعد جواب بدم..

در حال حاضر دو خواستگار دیگه هم دارم اما به این اندازه رسمی نشده.

لطفا بنده رو راهنمایی کنید. سپاس.

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل پشت کنکوری وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
نامزدکردن به معنای جواب مثبت دادن نیست . متاسفانه بسیاری از خانواده ها نامزدی را رسمی میکنند جشن میگیرند صیغه محرمیت میخوانند و ...
نامزدی برای شناخت است . میتوانید بدون اینکه فامیل را در جریان بگذارید قبول کنید که برای شناخت بیشتر نیاز به چند جلسه رقت و امد داریدو باتوجه به اینکه سن شما و خواستگارتان کم است توصیه میکنم حتما باهم به مشاوره ازدواج روید
پیشنهاد دهید بعداز کنکور به موضوع ازدواج فکر خواهید کرد و اگر تمایل دارند میتوانند تا کنکور شما صبر کنند