سلام به کاربران عزیز من از سکس لذت نمیبرم شوهرم روابطش سرد شده و علاق ه ای دیگه نداره اصلا احساس نیاز نمیکنم به نطزر شما من چی کار کنم
پاسخ مشاور
سلام ببخشید من جواب شما رو اشتباه دادم. جواب درست به این شرح می باشد:نداشتن میل جنسی را میتوان از چند مشکل بدانیم: 1- اختلال در هورمونها 2- اضطراب ، افسردگی ، اولویت نداشتن سکس، داشتن افکار منفی و ... 3- مشکلات رابطه ای با همسر، نبودن صمیمت، نداشتن گفتگو، نداشتن فعالیتهای دونفره غیر از سکس و 4- فاصله طولانی بین دو سکس و نداشتن ارگاسم در سکس های قبلی 5-علل دیگر بهتر هست که به همراه همسرتون به یک سکستراپ مراجعه نمایید تا این مشکل پیدا و حل گردد.