سلام عزیزم وقتتون بخیراول از همه بایدبگم ببخشید بی پرده دارم صحبت میکنم.

من ۳۱ مرداد پریود شدم ودرتاریخ ۱۰و۱۱شهریور باکاندوم با شوهرمرابطه داشتم.12 ام شهریور رفت دیگه هم نبودپیش من.

۲۷شهریور پریود شدم یعنی۴روز زودتر از دوره ی قبلیم.

بعد شوهرم ۵مهراومدش اینبار بدون کاندوم رابطه داشتم و فقط روز پنجم مهر بدون کاندوم بود دوروز بعد یعنی ۷مهر زیر شکمم جوری درد میکرد که به سختی میتونستم راه برم آخرماه که منتظر پریودیم بودم پریود نشدم رفتم ازمایش دادم دیدم حامله ام

حالا سونوnt که دادم سن حاملگیرو ازپنج روز قبل ازپریودیم حساب کرده درواقع باید از۲۷ ام شهریور حساب میکرد ولی از۲۲شهریورحساب کرده میشه بگید حاملگی توی مهر بوده یا شهریور؟تاریخ سونوی ان تی15/9/99 و سن بارداری طبق سی آر ال که۵۲ میلی متره حدودا ۱۲هفته زده

عزیزم تاریخ دوره های پریودیم خرداد ماه تا شهریور صورت زیر بوده:
خرداد:30ام
تیر:29ام
مرداد:31ام
شهریور:27ام

درسونوی آنومالی هم که درتاریح 1399/10/27 انجام دادم باید میگفت18 هفته گفته شد18هفته و۲روز یعنی دقیقا یک هفته قبل از پریودیم هست درصورتی که اولین سونوگرافی که درپنج هفته انجام دادم طبق تقریبا با تاریخ پریودیم برابر بود با ۳روز اختلاف ولی الان یک هفته شده

این بارداریمم ناخواسته بود بخاطر همین میخوام بدونم که اگه حاملگیم توشهریور بوده روش جلوگیریمو عوض کنم اگه مهر بوده که جلوگیری با کاندوم نبود و طبیعی بود باتشکر

واین که من اینو مطمئنم که تاریخ۵تا۷مهرباردار شدم ولی اینجوری که سونو گفته انگار توی شهریوره

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام طبیعی است که  بارداری شما زمانی که جلوگیری نداشتید اتفاق افتاده است و فقط هم شما در مهر ماه جلوگیری نداشته اید و تاریخ های دیگر روش جلوگیری داشته اید