چند درصد احتمال بارداری دارم؟

با سلام.من تازه امروز عضو سایت شدم.

تقریبا ۳ساله ازدواج کردم.دوران پریودی من ۴روزه است و همیشه از ۱هفته قبلش لکه بینی دارم.ماه قبل بر خلاف همیشه ۱روز خونریزی داشتم و دل درد خیلی شدید (قبل پریود رابطه محافظت نشده داشتم) ۱-۲ هفته بعدش سر درد های وحشتناک و حالت تهوع داشتم  به مدت ۱هفته بعدش سر دردم خوب شد حالت تهوعمم کمتر شد.اشتهام زیاد شده و درجه حرارت بدنمم خیلی زیاد شده و تخمدان سمت راستم درد میکنه  (البته عصر به بعد اینجوری میشم بیشتر) موعد پریود این ماهم۲روز دیگه هست دیروز بیبی چک زدم منفی بود(۳روز قبل پریودی) الانم کمرم و زیر دلم درد میکنه همش احساس میکنم پریود شدم چک میکنم میبینم ترشح است.۶روزم هست دارم قرص فولیک اسید ۱ (بدون ید) می خورم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام احتمال بارداری ضعیف است  اما اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت باید پیگیری نمایید موفق باشید