تغذیه کودک و چاقی

با سلام وعرض خسته نباشید.من دبیر تربیت بدنی هستم در ارزیابی قد و وزن دانش آموزان کلاسم‌.یک مورد دختر ۱۰ ساله هستند که قد۱.۴۳ و وزن ۶۰ کیلوگرم و BMI= ۲۹.۳ دارند.برای کمک به کاهش وزن این دانش آموز چه رژیم یا راهکاری پیشنهاد میدهید.باتشکر و قدردانی از زحمات شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۰ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
برای این کودک باید متخصص تغذیه رژیم مناسب دوران کودکی تجویز کند که به رشد قدی کودک اسیب وارد نشود. مقدار غذایی کودک باید تنظیم شود و از دریافت غذای اضافه جلوگیری شود. فعالیت بدنی منظم به ایشان کمک شایانی می کند