با سلام من الان ماه هشتم بارداری هستم می خواستم یه سوال بپرسم و اینکه ماهیچه پای راست من دچار گرفتگی شدید میشه و نمی تونم به راحتی راه بروم الان من باید چیکار کنم؟ باتشکر
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام جای نگرانی نیست . شیر موز , موز و مکمل منیزیم استفاده کنین و مایعات فراوان . حرکت بدنی هم هست که میتونه بهتون کمک کنه از مرکزی که برای مراقبت میرین بخواین بهتون عملی آموزش بدن عزیزم