استفاده از قرص ضدبارداری در دوران شیردهی

سلام من 2ماه و پانزده روز زایمان کردم وچون خونریزیم کامل قطع نشده دکتر بهم قرص دزوسپتیو داده گفت به احتمال زیاد اختلال هورمونی چون یک هفته قطع میشه و دوباره شروع میشه وگفتن 4و5 تاشو بخورم وآزمایش وسونو هم بدم   چون میگن روی شیرتاتیر داره به بچه آسیبی نمیزنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام این مشکل شما در بعد از زایمان می تواند طبیعی باشد هر ۸ ساعت از قرص مفنامیک اسید استفاده کنید و قرص آهن نیز استفاده کنید بهتر است از قرص جلوگیری استفاده نکنید عوارض دارد موفق باشید