بارداری

سلام

خسته نباشید روز چهاردهم سیکل قاعدگی اقدام به بارداری کردیم ولی دو روز قبل از اقدام  قرص اورژانسی مصرف کردم. 4 روز از اقدام میگذره و دو بار تو این مدت اقدام کردیم. حالا پریود شدم درحالی که وقتش نیست. مشکل از چیه؟ ممکنه بخاطر قرص باشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خوب طبیعی است که از عوارض مصرف قرص اورژانسی است و نباید بی جهت مصرف شود در زمانی که قصد بارداری دارید زیرا این قرص عوارض دارد و باعث به هم ریختگی هورمون ها می شود موفق باشید