آمپولhcG

سلام خسته نباشید

من امروز سنو ۱۱سیکل دادم  و دکتر گف یه فولیکول خیلی خوب داری و امپول داد که عصر بزنم

آمپول ها دوتا بودن و نوشته بود باهم تزریق بشن اما وقی رفتم برای تزرییق یه سرنگ رو پس دادن و  حلال و ها پودرو به یه نسبتی با یه سرنگ زدن  به پایین تنه البته بعضیا گفتن به دور ناف و بازو وغیره باید تزریق بشه ؟الان محل امپول معمولی زدن موردی داره واینکه درسته هردو پودرو حلال تو یک سرنگ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله محل تزریق درست بوده باید داروها رویت شوند تا برای نسبت  تزریقی داروها بتوان نظر قطعی را داد موفق باشید