سلام خسته نباشین من ۱۹سالمه تنبلی تخمدان دارم با قرص پروژسترون پریود میشم یه ماه نخوردم الان پنج ماهه پریود نشدم قبلا هم برام پیش اومده تا ۹ماه پریود نشدم بعد رفتم امپول پروژسترون زدم خیلی نگرانم برای بارداریم  متفورمینم روزی دوتا میخورم باید چه قرصی مصرف کنم ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید ورزش کنید و زودتر برای بارداری اقدام کنید مصرف زیاد قرص متفورمین توصیه نمی شود از داروهای گیاهی قاعده آور استفاده کنید موفق باشید