بارداری مشکوک دارم و پریود نمیشم

سلام من بعد نه ماه اقدام بیبی چکم مثبت شد خط دومش کامل مشخصه ولی کمرنگ بود بعد همون روز یعنی شنبه رفتم دوش آب گرم گرفتم و یکم خونریزی کردم البته مقدارش خیلی کم بود چند ساعت بود و قطع شد فرداش یکشنبه بودم دوشنبه غروب لک دیدم تا شب دوباره خالت خون روشن شد ولی مقدارش زیاد نبود سه شنبه صبح دیدم یکم بیشتر شده پد گذاشتم رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت رحمت هیچی توش نیست اگه خونریزی کردی که سقط شده منم اومدم خونه دیدم رو پدم فقط یه قطره خون هستش تا شب فقط لکه بینی داشتم و قطع شد فرداش چهارشنبه دوتا لک کوچیک دیدم و تموم شد دوباره پنج شنبه صبح بیبی چک زدم مثل دفعه قبل دوتا خط افتاد و خط دوم کمرنگ بود حالا نمیدونم چیکار کنم یعنی احتمال داره باردار باشم یا نه؟ دلیل لکه بینیم چیه که گاهی مثل خون قرمز میشه گاهی قهوه ای ولی خونریزی نمیکنم مثل پریود، یعنی نه درست پریود میشم نه کامل قطع میشه من ایران نیستم اینجا هیچ دارویی نمیدن برای پیشگیری از سقط

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما باید اول آزمایش بارداری بدهید تا وضعیت شما مشخص شود و نظر قطعی با توجه به جواب آزمایش خون داده شود  موفق باشید