نازایی

سلام من یه بارداری خارج رحم داشتم که مجبورشدم ای وی اف کنم باز باردارشدم که متاسفانه ۱۹ هفته و ۲۴ هفته زایمان زودرس گرفتم و بچه زنده بدنیا اومد ولی برام نموند  دکتر تشخیص کوتاهی سرویکس رو دادن ولی حالا گفتن که باید دی اف ای همسرتون هم چک بشه که شوهرم ازمایش دادن  تانل تست و scsa رو بررسی کردن  scsa  /۲۸.۶ درصد هست و  تانل ۱۰/ درصد نشون داده و ازمایش انلالیز اسپرم هم که دادن هم تعداد حرکتشون خوب بود حالا ‌میخواستم  بدونم  ایا لازمه که این جنینا بررسی بشن یاخیر ؟ ۱۳ تا جنین فریز دارم ایا این دی اف ای  دخالتی توی سقطام داشته یا نه و اگر مشکل انچنانی نداشته باشن  تا بازم جنینا رو انتقال بدم ؟و گرید ab هستند

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمالا سقط های شما به اختلالات جنینی مربوط نبوده است . با پزشکتان مشورت کنید .اگر شک به اختلالات جنینی باشد باید این بار IVF با استفاده ازPGD برایتان انجام شود .