تخمک‌ گذاری

سلام من مشکل ناباروری دارم چند دوره آمپول محرک استفاده کردم باردار نشدم بعد متوجه شدم لوله هام بستن و با عکس باز شدن دیگه بخاطر کرونا دکتر نرفتم الان ۷ ماه میگذره این ماه لتروزول خوردم سونو دادم روز ۱۰ فولیکول ۲۱ داشتم روز یازده آزاد سازی زدم الان ۴۸ ساعت گذشته و درد شدید طرف راستم که فولیکول داشتم دارم دقیقا مثل دردایی که قبل از عکس رنگی وقتی محرک میزدم دارم. امکانش هست لوله هام مجدد بسته شده باشن؟ دو ماه ترشح سبز رنگ داشتم که با دارو خوب شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

لتروزول و سایر داروهای محرک تخمک گذاری را باید تحت نظر متخصص زنان مصرف کرد زیرا مصرف خودسرانه ان ها خطرناک است.

اگر در عرض 6 ماه پس از عکس رنگی باردار نشدید برای IVF اقدام کنید .