اقدام برای بارداری و تیرویید کم کار

با سلام  در اقدام برای بارداری هستم تازه متوجه تیرویید کم کار شدم دو ماه قرص تیرویید میخوردم ماه پیش و این ماه در روز های تخمک گذاری زیر شکمم بشدت درد میکند این ماه نیز همینطوریم و درد ها با اینکه روز ۲۱ پریود هستم ادامه دارد دکتر قرص دو فامد تجویز کرده برام  دل درد های خیلی بد و پهلوهام بشدت درد میکنه ایا ممکنه باردار باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله می تواند علت آن بارداری باشد اما برای اطمینان باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید