بارداری دوقلو

چند ماه اقدام کردم به بارداری دو قلو یه بچه هم دارم سه سالشه ولی من چند ماه دارو استفاده میکنم باردار نمیشه هیچ شکلی هم ندارم بچه اولم ماه دوم اقدام بارداری شدم دارو هم استفاده کردم دو ماه لتروزول از شب ۵پریود تا۵شب شبی ۲تا  امپول  شب ۱۰۱۱ ۱۲ زدم یکی هم شب۱۴

 دوماه استفاده کردم ولی نشدچیکار کنم تورورخدا راهنمایی کنم ایا داروی  قوی تری هس بگینبه دکترم بگم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با توجه به سن تا يك سال ميتوانيد صبر كنيد وفعلا جاي نكراني ندارد