سقط یا حاملگی خارج از رحم

سلام باردارم هشت هفتمه دیروز صبح یکم خونریزی داشتم رفتم سونو گفت چیزی داخل رحمت مشخص نیست واسم ازمایش نوشت رفته ام ازمایش عدد هورمونم ۷۵۸۰ بود به نظرتون چیکار کنم دلیلش چی میتونه باشه؟ دلدرد رحمم درد میکنه تو رو خدا راهنماییم کنین چه کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اینکه داخل سونوگرافی چیزی مشخص نیست منطقی نیست زیرا بتای شما بین ۷ هزار تا ۸ هزار است یا سونوگرافی خطا داشته یا آزمایش خطا دارد با این عدد بتا قطعا ساک بارداری و جنین دیده می شود موفق باشید